Зарезеният с Ковид-19 Константин изглежда се подобрява, щом започна да върши глупости.

...
Зарезеният с Ковид-19 Константин изглежда се подобрява, щом започна да върши глупости.
Коментари Харесай

През просото: Видео уличи болния от Ковид-19 Коцето да краде от съседите

Зарезеният с Ковид-19 Константин изглежда се усъвършенства, щом стартира да прави нелепости. Само допреди няколко дни той стоеше на топло в леглото си с чаша чай в ръка, а през днешния ден към този момент е тръгнал да… краде по непознатите дворове.

Изпълнителят с най-лиричния глас в лекия жанр не за първи път си разрешава такива волности, съобщава show.blitz.bg. Неотдавна ви показахме клипче, в което се вижда по какъв начин краде тиква и банани под носа на продавача. И въпреки да подозираме, че всичко е било изценирано за повече лайкове, то новото му деяние не приказва тъкмо това.

Видимо пооздравелият артист излезе на студа в двора на личната си къща. Приближи се до оградата, която го разделя с неговия комшия и със особено направена ръкохватка за бране на плодове започна да къса от едрите дюли на комшията си. За асистент в кражбата бе извикал дребния си наследник Александър.

Жадното за витамини семейство си набра цял плик с плодове, а Константин изрично съобщи, че сортира единствено най-едрите и добре изглеждащи дюли. Не знаем каква ще бъде ракцията на неговия комшия, когато види, че клоните са съвсем изпразнени, а пък Коцето е снимал прегрешението си в своя Инстаграм профил, който от известно време поддържа много усърдно. Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Konstantin (@konstantin_official7)

Поп фолк артистът Константин за борбата си с Ковид-19

Поп фолк артистът Константин, който е инфектиран с ковид, тормози почитателите си. Наскоро изпълнителят шокира за повторно почитателите си в обществената мрежа, като пусна клипче, в което изясни за положението си.
Към момента той се лекува в дома си. Неговите родители също са инфектирани с вируса.

„ Притеснявам се по-скоро за тях. Аз го извозвам не чак толкоз тежко. Имам признаци, имам температура, загубих си обонянието. Жена ми се грижи за мен, както в никакъв случай до момента ”, описа Константин за „ Събуди се ”.
Целия диалог гледайте във видеото.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР